Despre noi

Ne punem experiența și expertiza în gestionarea eficientă a proiectelor rezidențiale, comerciale și industriale care au nevoie de soluții personalizate sigure, eficiente și durabile pentru finisarea spațiilor interioare și exterioare.

În același timp, ne propunem ca proiectele noastre să aducă impactul estetic gândit de arhitecți și să se integreze perfect în ansamblul proiectului.

Prin integrarea materialelor de calitate, respectiv sticla și metalul, concepem și construim produse și soluții moderne atât din perspectiva designului, cât și a soluțiilor tehnice adoptate pentru a ajunge la produsul finit, integrat în proiectul beneficiarului.

Experiență. În spatele dezvoltării actuale a produselor și serviciilor pe care le propunem stă o experiență vastă. De-a lungul timpului am livrat soluții inovative către beneficiari din diverse sectoare, fiecare soluție fiind personalizată tehnic și estetic în funcție de specificațiile fiecărui proiect. Mai mult, specialiștii noștri se documentează pentru a fi la curent cu ultimele inovații tehnologice în domeniu, astfel încât să livrăm calitate.

Expertiză. Pentru soluțiile pe care le propunem ne punem la dispoziție expertiza completă în toate fazele proiectului, de la evaluarea tehnică a lucrării, la conceptul soluției personalizate care să se integreze perfect în spațiul dat și, nu în ultimul rând, montajul. Avem echipe proprii, pregătite să asigure punerea în operă a lucrării la cele mai înalte standarde.

Profesionalism. Respectăm termenele stabilite cu beneficiarii noștri atât în toți pașii proiectului, de a faza de concept, până la cea de livrare și montaj.

Toate drepturile rezervate - SL GLOBAL MEDIA SRL

web design by DowMedia

Open chat