Servicii

Ne străduim să oferim cel mai bun raport calitate-preț și execuție rapidă, astfel încât beneficiarii noștri să se poată bucura într-un timp cât mai scurt de un produs funcțional, durabil și de o înaltă calitate estetică.

Balustrade de sticlă pentru balcoane și terase

De ce ai alege o balustradă de sticlă pentru balcon sau terasă? Răspunsul este unul evident. Pentru că a accentua impresia de spațiu și pentru a nu obtura vizibilitatea. Balustradele de sticlă maximizează perspectiva vizuală, astfel încât să beneficiezi de o panoramă completă de pe balcon sau de pe terasă.

 

Închideri balcoane și terase

Putem personaliza închideri de balcoane și terase astfel încât să te poți bucura de spațiu indiferent de anotimp. De aceea, soluțiile venim cu soluții modulare care se pot adapta oricărui tip de spațiu. Sistemele pe care le folosim sunt unele fiabile care vor trece cu brio testul timpului chiar și în condițiile unor cicluri intense de închidere/deschidere.

 

Cabine de duș

Soluțiile de cabine paravane și sisteme de închidere pentru cabine de duș sunt concepute personalizat în funcție de particularitățile spațiului. Soluțiile pe care le propunem sunt ideale atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru hoteluri și pensiuni. Calitatea materialelor și a accesoriilor garantează o exploatare îndelungată chiar și într-un regim intensiv.

 

Pardoseală de sticlă

Construim și montăm soluții personalizate de pardoseală de sticlă, ideale pentru spații moderne, deschise în care se dorește maximizarea efectelor luminii naturale, dar și o perspectivă vizuală largă asupra spațiului. În același timp ne adresăm și spațiilor expoziționale, galeriilor de artă muzeelor sau oricăror altor entități care doresc să integreze aceste soluțiile în conceptele de design interior.

Pereți despărțitori de sticlă

Sunt ideali pentru împărțirea ergonomică a spațiilor interioare. Se pot integra cu succes atât în spații rezidențiale, cât și în spații comerciale sau de birouri. Pot fi integrați atât în construcții noi, cât și în proiecte de reconfigurare și recompartimentare a spațiilor interioare care au nevoie de o actualizare pentru a se adapta destinației căreia îi servesc.

 

Uși de interior din sticlă

Ușile de interior sunt un element funcțional de design interior cu un impact major asupra ambianței spațiului. Sticla vine pentru a asigura o compartimentare a spațiilor interioare, asigurând în același timp deschidere, transparență și circulația luminii. Aceste produse pot fi personalizate cu succes pentru orice timp de spații indiferent că este vorba de cele din sfera rezidențială sau comercială.

Toate drepturile rezervate - SL GLOBAL MEDIA SRL

web design by DowMedia

Open chat